Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá dcera zpěvačky Madonny (65) Lourdes Leon po mamince zdědila oblibu v předvádění a provokacích, ale její mladší bratr Rocco Ritchie bude nejspíš opačného ražení. Přestože i on se objevil v Paříži na právě probíhajícím týdnu módy, když měl pózovat vedle Lourdes fotografům, nijak zvlášť si to neužíval...

Zato Lourdes si oblékla kratičké tílko bez podprsenky a ještě na fotografy vyplázla jazyk a ukázala neslušné gesto. Rocco akci pojal zcela opačně a v béžovém manšestrovém obleku, bledě modré košili s černou kravatou a mokasínách byl za velkého elegána, i když bylo vidět, že až se bude moci schovat v davu, bude mu to mnohem příjemnější.

Naopak Lourdes, jejímž tatínkem je fitness trenér Carlos Leon, se stále více prosazuje jako modelka. Na přehlídkovém mole tentokrát zazářila pro značku Marine Serre, když se stala hvězdou jejich sobotní módní show, kde byla od krku až po paty zahalená v úzkém overalu s potiskem měsíčků a se spoustou zlatých doplňků.

Oproti tomu během kampaně pro nejnovější kolekci značky Mugler, jejíž tváří se stala například s raperkou Megan Thee Stallion, Bellou Hadid či topmodelkami z devadesátek Amber Vallettou a Shalom Harlow, odhalila ze svého těla daleko víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám