Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) byla ozdobou premiéry filmu Prezidentka, kde ztvárnila titulní roli. Oblékla šaty od návrhářky Tatiany Kovaříkové, které doplnila luxusními šperky v hodnotě několika milionů korun.

Šaty jí šila návrhářka na míru. Původně si stejný střih šatů přála obléct ve filmu, k tomu nakonec nedošlo. Na premiéru pak šaty Kovaříková zbavila zdobení, které se Geislerové nelíbilo.

"Měly zdobení, které mi už přišlo navíc, chtěla jsem je čisté," řekla Super.cz Geislerová, kterou ozdobily i nádherné šperky Cartier.

"Některé jsou moje, některé půjčené. Já vždycky chci, aby se skamarádily, pak se jim po sobě stýská. A aby ty mé přivolaly ty, co ještě nejsou mé, za mnou," usmívá se herečka.

Strach, že by nějaký šperk ztratila, nemá, ani bodyguarda neměla. "Jsem zvyklá. Když vozím všechny šperky do Varů, vždycky je na sebe nasadím a dost si to užívám. Mám to pak pod kontrolou," vysvětluje.

Jestli dorazí na letošní filmový festival, který začíná v pátek, zatím netuší. "Skoro všechny dny mi to vychází, že budu mít práci a točit. Uvidíme, jak to vyjde. Zatím nevím. Práce je práce," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám