Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolem těhotenství houslistky Markéty Muzikářové se nesla řada debat. Mnozí ji varovali, že riskuje, když si třetí dítě pořizuje v relativně pozdním věku. Bude jí sedmačtyřicet. I ona sama přiznala, že se bála o zdraví dítěte. Miminko už je pár hodin na světě a je naštěstí v pořádku.

"Bylo to šílené, každý říkal, že ten třetí porod už je za chvilku, skoro že zakašleš a mimčo je venku. A místo toho jsem rodila 39 hodin, kdy posledních 6 už si ani moc nepamatuji," svěřila Super.cz Muzikářová, která přivedla na svět chlapečka. "48 cm, 3280 g, hned jsem počítala všech 10 prstíčků na nohou i na rukou, 1 pindík, 2 kouličky. Je kompletní, a hlavně úplně zdravý," raduje se Markéta.

"Je pravda, že do posledního okamžiku jsem se bála, aby bylo miminko zdravé. Proto jsem si k němu nedělala velkou vazbu. Proto jsem nechtěla vědět pohlaví. Dokonce jsem pro něj neměla úplně vybrané ani jméno. Respektive trochu jo. Pro holčičku byla Nelinka jasná, ale pro chlapečka jsme se nemohli rozhodnout mezi třemi jmény. Ve hře byl Ben, Dominik a Max," svěřila Muzikářová.

Nakonec se syn, kterého přivedla na svět v Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí devět dní před termínem, jmenuje Max.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám