Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kaley Cuoco (38) je oficiálně opět volná, tedy alespoň, co se rodinného stavu týče. Rozvod s Karlem Cookem podle Entertainment Today nabyl právní moci v pondělí, kdy je rozvedl Vrchní soud v Los Angeles. Dvojice oznámila rozchod loni v září.

Populární představitelce Penny ze seriálu Teorie velkého třesku tak nevyšlo ani druhé manželství s o pět let mladším profesionálním jezdcem na koních, jehož pojala na muže v červnu 2018 po téměř dvouleté známosti.

Jejím prvním manželem byl tenista Ryan Sweeting, se kterým se zasnoubila už po třech měsících randění, po dalším čtvrtroce se vzali. Vydrželi spolu pak necelé dva roky, než se v září 2015 rozvedli.

Kaley, která dřív chodila i se svým hereckým kolegou z Teorie velkého třesku Johnnym Galeckim, ovšem ani během rozvodu nezahálela a dala to dohromady s jiným pohledným kolegou Tomem Pelphreyem (39). Veřejně se spolu poprvé objevili letos v květnu během ceremoniálu, kdy získal scénárista Greg Berlani svou hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám