Hlavní obsah
Článek

Tereza Pergnerová (49) patřila v 90. letech k našim nejpopulárnějším televizním tvářím. Teenageři ji hltali v hudebním pořadu Eso a moderátorka dosáhla až na vrchol českého šoubyznysu. V sobotu se Pergnerová už na dva roky přiblížila ke klubu padesátnic, pořád jí to ale moc sluší, byť si během svého života prošla temným obdobím.

Než se stala zodpovědnou matkou dvou dětí, dlouho bojovala s drogovou závislostí. Několik let plnila český tisk svými skandály, mezi něž se zařadilo i nafocení erotických snímků pro pánský časopis.

I přes náročné období a boje s démony se Pergnerové nakonec podařilo vrátit opět na výsluní. Velký comeback zažila jako moderátorka v reality show VyVolení, později mimo jiné natáčela pořad Mise nový domov. Maminka již dospělého syna Samuela (20) a dcery Natálky (16) žije spokojeným životem s dlouholetým partnerem Jiřím Chlebečkem.

Ve společnosti se objevuje minimálně, naposledy na loňské premiéře dokumentu Karel, kde tvrdila, že je u ní vše při starém. „Mám koťátka, stejného muže, těhotná nejsem, mám stále stejné děti. Není moc věcí nových, spíš ty staré se upevnily,“ prozradila Super.cz s tím, že si pracovní nabídky pečlivě vybírá a nikam se nehrne. Podívejte se do naší galerie a připomeňte si Terezu Pergnerovou na fotkách nejen z devadesátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám