Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tori Spelling (50) zavítala v pondělí na pláž v Malibu. Měla sice plné ruce práce se svými pěti ratolestmi, které ji doprovázely, ale i tak si zvládla užít trochu sluníčka.

Tělo předvedla v plavkách, které se skládaly z delších šortek a podprsenky sportovního střihu. A přestože ho zakrývala barevným hávem, bujný dekolt nešlo přehlédnout. Díky silikonům by si klidně mohla střihnout roli plavčice v Pobřežní hlídce.

Je ovšem pravdou, že herečka sama se svým poprsím spokojená není. Na sklonku loňského roku se nechala slyšet, že se chystá na rekonstrukci, neboť jsou silikony dávno „po expirační době“. Jak to s ní dopadlo, se ale zatím nepochlubila. Má totiž jiné starosti.

Opět se spekuluje, že se rozvádí s manželem Deanem McDermottem. O problémech mezi nimi se hovoří roky a v poslední době čím dál častěji. Nyní dokonce zazněla i slova o soudním řízení.

Na akcích už se spolu neobjevují a Tori sdílí na sociálních sítích jen fotky s dětmi bez manžela, ale jinak hvězdný pár o svém vztahu zarytě mlčí.

Dean a Tori jsou svoji od roku 2006 a vztahem v průběhu let otřásly nějaké ty krize a nevěry, ale dvojice vše doposud vždy ustála. Mají spolu syny Beaua (5), Finna (9) a Liama (15) a dcery Hattie (10) a Stellu (14).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám