Hlavní obsah
Článek

Už se mílovými kroky přibližuje k magické šedesátce. Rocker Pepa Vojtek (58) ale na pódiu stále řádí jako mladík a ještě si nějakou tu oslavičku před kulatinami užije. Tak jako třeba dnes, kdy slaví 57. narozeniny.

Vojtek je neodmyslitelně spjat s teplickou kapelou Kabát, která funguje už od roku 1988. A Pepa Vojtek se od té doby změnil jen v detailech. Když tedy pomineme nějaké ty šediny, vrásky a možná i kilo navíc, oblíbený rocker je na pódiu pořád pěkný divoch. Úspěšný je také jako muzikálový zpěvák. Za roli v muzikálu Mefisto bral roku 1996 dokonce i divadelní ocenění Thálie. Celkově si zahrál v desítkách muzikálových představeních.

Zatímco kapela Kabát hraje už od svého vzniku v téměř stejné sestavě (až na pár výjimek v úplných začátcích), sestava přítelkyň se po boku milovníka žen Vojtka měnila, jak je u rockerů ostatně zvykem.

Pepa Vojtek je potřetí ženatý a je to pětinásobný otec. Z prvního manželství má už dospělého syna Josefa, s herečkou Sabinou Laurinovou má pak taktéž dospělou dceru Valentýnu (20). Druhé manželství s Libuší Vojtkovou mu do života přineslo syna Matyáše (14). Dva syny pak vychovává se svou třetí ženou Jovankou, kterou si vzal před dvanácti lety a má s ní Adama (9) a Alberta (6), jenž má narozeniny ve stejný den jako jeho tatínek. Na proměny oslavence Pepy Vojtka se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám