Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) po rozchodu s lékařem Andrejem Nikovem dlouho sama nezůstala. Podle informací Super.cz je její novou láskou mediální magnát Jaromír Soukup. Ten má pro slavné ženy slabost. V minulosti žil s herečkou Kateřinou Brožovou nebo zpěvačkou Terezou Mátlovou.

Modelka nám nový vztah exkluzivně potvrdila. "Ano, jsme spolu. Víc to komentovat nebudu. Můžu jen říct, že jsem opravdu šťastná," řekla Super.cz Agáta.

Znají se spoustu let. Jiskra ale přeskočila teprve před necelým měsícem, kdy byla Agáta hostem v Soukupově pořadu. Od té doby spolu tráví každou volnou chvilku a podle informací Super.cz je za pár dní čeká také první společná dovolená ve Španělsku.

Oba za sebou mají nepovedené manželství. Agáta má ze vztahu s Mirkem Dopitou syna Kryšpína a ze svazku s Jakubem Prachařem dceru Miu. Soukup má dospělé děti Lukáše a Natálii.

Možného spojení Hanychové a Soukupa si přitom ještě před potvrzením vztahu všimlo i několik lidí na sociálních sítích, upozornil web extra.cz. Modelka to však odmítla komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám