Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35)tenhle týden jede v oslavách. Poté, co s přítelem Robertem Hájkem zapařili v argentinské restauraci, aby zapili její titul bakaláře, vyrazili opět na tah. Tentokrát ale v modelech, v nichž je dosud nikdo neviděl. "Dalo docela práci oblečení na Widlákov párty nakombinovat," přiznala půvabná Kateřina.

Ale povedlo se a módní policisté by nevěřili vlastním očím, co Katka dokázala dát dohromady. "Samozřejmě nesměly chybět holiny a tepláky a vkusná čapka. A místo kabelky parádní igelitka," vypočítala Kateřina. Její partner zvolil image kovboje, ovšem nikoli z Texasu, ale z Teplic.

Na Widlákov párty se nachystala i finalistka soutěže Miss Kateřina Šonková, která už se velmi dlouho neobjevila na žádném pražském večírku. "Žila jsem tři roky v Jablonci," vysvětlila Super.cz. A neuvěřitelnou šusťákovou soupravu po letech vyvětrala reportérka Tereza Jemelíková. "Máma říkala, že je škoda ji vyhodit. Měla pravdu," smála se Tereza na večírku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám