Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennifer Aniston (55) byla v rozhovoru s kolegou Sebastianem Stanem velmi otevřená, za což to u mnohých kritiků pěkně schytala. Neskrývala své rozladění ze současného trendu, kdy se celebritami stávají lidé prostřednictvím prezentování na internetu. Podle ní lidé, kteří jsou známí díky sociálním sítím, negativně poznamenali Hollywood. Jennifer to nazvala ‚internetovou kulturou‘ a je přesvědčena, že právě ta stojí za zpopularizováním mnoha hvězd. Nebála se být dokonce velmi konkrétní.

Dvojice se dostala k tématu celkem nevinně. Herec, s nímž Jennifer vedla rozhovor, totiž ztvárnil hlavní roli v sérii Pam & Tommy, zaměřené na divoké manželství Pamely Anderson a jejího exmanžela Tommyho Leea. Právě ti se stali předmětem zájmu médií po celém světě poté, co v roce 1995 uniklo jejich domácí erotické video na internet.

„Bylo to v době, kdy internet skutečně začínal formovat novou kulturu lidí, kteří se stali slavnými. Lidé se proslavili tím, že v podstatě nedělají nic, ale přesto mají neuvěřitelné kariéry. A u žen reputace... Myslím Paris Hilton, Monica Lewinsky, všechny tyhle...,“ nezdráhala se jmenovat hvězda seriálu Přátelé.

Jak je dobře známo, také Paris Hilton utekly na síť její intimní hrátky. Její erotický materiál natočený s Rickem Salomonem (shodou okolností dalším exmanželem Pamely Anderson) v roce 2001 Salomon zveřejnil, což tehdejší dědičku hotelového impéria, známou do té doby spíš jen z televizní série Zlatý holky vedle Nicole Richie, vystřelilo do hvězdných výšin.

Kauza Clinton vs. Lewinsky byla ještě bizarnější. Z okaté stážistky z Bílého domu se stala přes noc hvězda v roce 1998 kvůli jejímu sexuálnímu skandálu s tehdejším americkým prezidentem Billem Clintonem.

Aniston se ovšem dočkala poměrně ostré reakce od některých uživatelů na Twitteru, kteří ji samotnou označili za ‚protekční dítě‘ a tvrdili, že svými výroky zbytečně rozděluje Hollywood. Jennifer je dcerou herečky Nancy Dow a herce Johna Anistona, známého například z nekonečného seriálu Tak jde čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám