Hlavní obsah
Článek

Sami Sheen (18), starší dcera Denise Richards (51) a Charlieho Sheena (58), se fanouškům na Instagramu pochlubila, že si založila účet na placené síti OnlyFans pro dospělé, která necenzuruje obsah. Využívá ji i řada celebrit, které si přivydělávají sdílením mnohdy i velmi explicitních snímků.

Sami se pochlubila vkusnou fotkou v bikinách, která je ještě hodně umírněná. Její slavný otec Charlie nicméně její entusiasmus nesdílí.

„Tohle se nestalo pod mou střechou,“ objasnil pro Us Weekly. „Je jí 18 a žije teď se svou matkou. Nehodlám tomu přihlížet, ale protože tomu nemohu zabránit, apeluji na ni, aby sdílela vkusný, kreativní obsah a neobětovala svou čest,“ nechal se slyšet někdejší hollywoodský bouřlivák.

Matka Sami, herečka Denise Richards, se ale brání, že ani ona dceři nemůže nic zakazovat. „Je jí 18 a rozhodnutí nezáviselo na tom, s kým žije. Všechno, co mohu jako rodič dělat, je udávat jí směr a důvěřovat jejímu úsudku, ale rozhoduje se sama za sebe,“ komentovala situaci pro Page Six.

Krásná Sami ještě nedávno žila s Charliem, s matkou má podle všeho komplikovaný vztah. K otci se přestěhovala poté, co nechala školy a dle slov Denise odmítala dodržovat pravidla, která měla herečka ve svém domě nastavená.

Sami zase pro změnu tvrdila, že domácnost Denise a jejího nového manžela Aarona Phypherse je násilnická a že v ní trpěla depresemi a nenáviděla samu sebe. Vztahy s matkou se ale už nejspíš urovnaly.

Sheen má s bývalou manželkou ještě mladší dceru Lolu (16). Ta žije s Denise, jejím manželem a sestrou Eloise (10), kterou si Richards adoptovala po rozvodu se Sheenem.

Kromě Sami a Loly má Sheen ještě nejstarší Cassandru (37) ze vztahu s Paulou Profit a dvojčata Boba a Maxe (12) ze svazku s Brooke Mueller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám