Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bavič Václav Upír Krejčí (66) prožívá podle všeho velmi těžké období. V neděli večer ošklivě boural se svým vozem nedaleko Mirošovic u Prahy. Nehoda, při které převrátil auto do potoka, nebyla podle všeho jen nešťastná náhoda.

Herec a komik, který po nehodě nadýchal 2,7 promile, skončil s lehkým zraněním v nemocnici. Uvedl, že si chtěl sáhnout na život. Za jeho problémy stojí rodinné záležitosti. Manželka Zuzana, s níž je třicet let, si dle jeho slov měla najít nového partnera a Upír Krejčí situaci neunesl.

Bavič uvedl, že boural na odlehlém místě, aby nikomu dalšímu neublížil. Z celé situace je nešťastný. „Nechci, aby si mě lidé zařadili jako nějakého nezodpovědného ožralu. Proto to říkám. Přetekl pohár, byl jsem na dně. Vyklopil jsem do sebe láhev a chtěl to skončit. Boural jsem tam, kde jsem nemohl nikomu jinému ublížit,“ řekl Upír Krejčí Blesku. V pondělí večer fanouškům svěřil, že má zlomené srdce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám