Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě než George Clooney našel ženu svého života v půvabné a nebezpečně inteligentní právničce Amal Clooney (kdysi Allamuddin), strávil dva roky ve vztahu s italskou modelkou a herečkou Elisabettou Canalis, což si možná mnozí ještě vybaví. Právě tato kráska, která je maminkou téměř sedmileté holčičky, byla spatřena na balkoně jednoho z hotelů v italském městečku Santa Margherita Ligure, kde dala na odiv svou senzační postavu.

V titěrném hnědém topu jasně předvedla, že její vnady ještě ani trochu nepoznaly sílu gravitace, a navíc se zdá, že oproti minulosti jsou o poznání plnější. Zda si k nim ovšem herečka dopomohla plastickou operací, není známo.

Rodačka ze Sardinie, která nedokončila studia na univerzitě kvůli tomu, že začala vystupovat jako tanečnice v televizi v show Striscia la Notizia, se později uchýlila k filmu. Objevila se například v malé roli ve snímku Deuce Bigalow: Evropský Gigolo nebo v Love Bugs 2. Zároveň se věnovala modelingu a moderování. Od roku 2015 je ambasadorkou dobré vůle organizace UNICEF.

V osobním životě jí to ještě před Georgem nevyšlo s fotbalistou Christianem Vierim ani s režisérem Garbielem Muccinim nebo dalším fotbalistou Reginaldem. Nakonec se usadila vedle chirurga v oboru ortopedie Briana Perriho, s nímž v roce 2014 vstoupila do manželství a jenž je zároveň otcem její dcery Skyler Evy.

Reklama

Další články

Načítám