Hlavní obsah
Článek

Nádherný dvoupodlažní byt v Los Angeles, v němž strávili značnou část svého divokého manželství Johnny Depp (60) s Amber Heard (37), je od pátku v nabídce realitní společnosti Douglas Elliman. Luxusní rezidence v centru Los Angeles s užitnou plochou 165 metrů čtverečních nacházející se na samém vrcholu budovy Eastern Columbia Building se prodává za 1,76 miliónu dolarů, v přepočtu tedy za 41,5 miliónu korun.

Za podobnou sumu se přitom dají obdobně velké byty aktuálně pořídit i v centru Prahy, a to ani zdaleka nemají tak nadstandardní vybavení jako právě zmiňovaná budova.

K dispozici totiž mají rezidenti tohoto komplexu střešní bazén se slanou vodou, lázně, fitness studio, zenovou zahradu s terasou na opalování či 24hodinovou recepci.

V samotném penthousu se pak nacházejí dvě koupelny, obývací prostory, kuchyňská linka s jídelní částí, relaxační část v horním patře a jedna velká ložnice, kde se odehrála spousta u soudu propíraných situací.

Prodeje nemovitosti, který přichází týden po vyřčení verdiktu ve prospěch Johnnyho Deppa, se ujali realitní makléři Rick Tyberg a Ernie Carswell. Herec ovšem v objektu vlastnil další čtyři bytové jednotky a v roce 2017 po rozvodu s Heard všech pět prodal za celkovou sumu 12,78 miliónu dolarů.

Konkrétně tento byt, jenž byl svědkem zřejmě mnoha divokých hádek mezi hereckým párem, se nějaký čas pronajímal za 5 500 dolarů měsíčně. Podle některých zdrojů by již mohl mít nového majitele, ale informace nebyly dosud potvrzeny.

Související témata:
Prodej bytu

Reklama

Další články

Načítám