Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor, herec a mim Michal Nesvadba se rozhodl skončit v pořadu pro děti Kouzelná školka. V tom působil od roku 1999, kdy navázal na rodinnou tradici, kterou svými pořady pro děti založil jeho otec, herec, spisovatel a ilustrátor Miloš Nesvadba. Konec ohlásil k červnu 2023.

V tvorbě pro dětské publikum ale Nesvadba nekončí a nyní představuje muzikálovou show s názvem Fantazie na kolečkách... aneb záhada mizejících hraček, kterou považuje za vrchol své kariéry. „Projekt je dárkem těm, kdo vyrostli na Kouzelné školce a vrcholem mé celoživotní práce pro děti,“ říká Nesvadba.

Jde o příběh školky, kde se začnou ztrácet hračky. „Diváci a děti se stanou součástí příběhu a s pomocí skřítků v čele s Františkem a Fanynkou pomohou záhadu vyřešit,“ uvedl.

Show představí 40 účinkujících ve výpravných kostýmech skřítků a pohádkových postav, nafukovací království, ale také sportovní výkony mistrů na freestyle kolech, koloběžkách a in-line bruslích, kteří předvedou skoky a triky na rampách.

Režie se ujal Lumír Olšovský, autorem hudby je Ondřej Gregor Brzobohatý.

Projekt si Nesvadba zároveň nadělil ke svým 65. narozeninám a je pomyslným rozloučením s Kouzelnou školkou v České televizi.

Reklama

Další články

Načítám