Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Keanu Reeves (57) po delší době vyvedl partnerku Alexandru Grant (49). Společně zavítali na charitativní akci MOCA Gala v Los Angeles a moc jim to slušelo.

Herec se „vyzbrojil“ smokingem a Alexandra vynesla červenou róbu, která jí velmi lichotila. Své pověstné šedivé lokny umělkyně sestříhala a nosí teď účes na krátko, díky čemuž omládla.

Keanu a Alexandra se seznámili v roce 2009. Spolupracovali na dvou knihách a vlastní spolu nakladatelství X Artists’ Books. Nejprve byli tedy obchodními partnery. V roce 2019 se prvně objevili na akci jako pár, ten ale údajně tvoří už roky.

Reeves byl předtím v letech 1998-2000 ve vztahu se zesnulou herečkou Jennifer Syme, se kterou přišli o dítě. Dcerka se jim narodila mrtvá. Po těchto životních tragédiích se herci nelze divit, že o svém soukromí veřejně nemluví.

„Přišel jsem do Hollywoodu, abych točil filmy,“ sdělil v roce 2019 magazínu Parade. „Jsem velmi vděčný, že jsem měl takovou příležitost, ale soukromí si rád střežím a je hezké, že ještě pořád můžu existovat,“ nechal se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám