Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci návštěvy prince Harryho (39) s jeho ženou Meghan Markle (42) a jejich dětmi během oslav královnina jubilea ve Velké Británii se uskutečnila i oslava prvních narozenin malé Lilibet. Ta se konala v památkově chráněné Frogmore Cottage ve Windsoru a o zachycení těch nejhezčích momentů se postaral fotograf a rodinný přítel Misan Harriman, jenž se účastnil party i se svou rodinou. O roztomilý snímek rusovlasé holčičky se podělil na Instagramu.

Jedná se tak o teprve druhou fotografii Harryho dcery, která nese jméno po své prababičce, královně Alžbětě II. Lilibet jí v soukromí říkával její choť princ Philip (†99). První snímek, na němž byla zachycena celá rodina včetně jejího staršího brášky Archieho (3), byl uveřejněn loni 23. prosince k příležitosti vánočních svátků.

Oslava, které se údajně účastnily i děti Zary Tindall a jejího muže Mikea Mia (8), Lena (3) a Lucas (1) nebo dcery Petera Phillipse a Autumn Kelly Savannah (11) a Isla (10), prý byla uspořádána v sobotu jako komorní zahradní piknik. Pochopitelně nechyběly balonky, spousta dobrot, veselé hry a narozeninový dort. Zara Tindall a Peter Phillips jsou potomci jediné dcery královny a prince Philipa.

Během pobytu Harryho a Meghan v Británii údajně došlo i na první setkání Lilibet s její prababičkou, a to ve čtvrtek nebo v pátek, bližší informace ale bohužel nejsou k dispozici.

Reklama

Další články

Načítám