Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice je šťastný ve vztahu s o 15 let mladší partnerkou, tanečnicí Natálií Otáhalovou, v pracovním životě se mu ale daří o poznání hůř. Jan Onder (38) už nejen není součástí taneční soutěže StarDance, kterou v roce 2012 vyhrál spolu s atletkou Kateřinou Baďurovou, ale skončil mu i projekt na TV Déčko a neuvidíme ho ani v jeho dětském programu na karlovarském filmovém festivalu.

Když jsme tanečníka potkali v rámci zlínského filmového festivalu, jehož součástí jsou i projekty České televize, předpokládali jsme, že přijel právě kvůli tomu. "Ne, já tady už několikátým rokem funguju jako moderátor a uvádím filmy pro děti. Na Déčku už netočíme, máme za sebou tři sta dílů, televize je má archivované a může je pořád otáčet," vysvětlil.

Letos nebude ani na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde v rámci akcí České televize organizoval ranní taneční program pro děti, který se rozléhal do okolí. "Tím možná potěším ty, které jsem brzo ráno budil. Letos nás nikdo nepozval," krčil rameny s tím, že programy pro děti dělá dál a jezdí například po různých městských akcích nebo obchodních centrech.

Klape mu to aspoň s přítelkyní. Se žádostí o ruku ale Honza nespěchá. "Je mladičká, má před sebou kariéru, tak ji nechci brzdit. Snad je pravda, že chlapi stárnou pomaleji a mám ještě nějaký čas," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám