Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zasnoubili se v roce 2016, ale ano si řekli zpěvačka Pixie Lott (31) a model Oliver Cheshire až teď. A tak není divu, že nevěsta, které to mimochodem nesmírně slušelo, juchala štěstím.

Novomanželé zapózovali před Elyskou katedrálou ve Velké Británii, nechyběla pořádná líbačka nebo odhození pugetu.

Autorka hitu Mama Do se v březnu pochlubila s plány veselky. Přiznala, že ji kvůli pandemii dlouho odkládali.

„Nechtěla jsem do toho jít se všemi těmi omezeními, když bychom nemohli pozvat, koho jsme chtěli. Chtěla jsem počkat, abychom mohli uspořádat velkou svatbu a velký večírek,“ nechala se tehdy slyšet pro Daily Mail.

A jak řekla, tak se stalo. Jen počtem družiček mohla klidně konkurovat členkám britské královské rodiny. Měla jich totiž 18!

Se svým vyvoleným se seznámila v roce 2010, poklekl v listopadu 2016 před Katedrálou sv. Pavla v Londýně. Loni se zpěvačka vlastním jménem Victoria Louise Lott dokonce svěřila, že chce i velkou rodinu.

„Jsem pro velkou rodinu. Hodně velkou. Rodina je pro mě vším a chtěla bych založit vlastní, až přijde správný čas,“ přiznala deníku The Sun.

Reklama

Další články

Načítám