Hlavní obsah
Článek

Neustále pendluje mezi svými dvěma adresami. Ta jedna je jejím stálým domovem v pražských Tuchoměřicích, tou druhou je bydliště partnera Pavla Nedvěda (51) v italském Turíně. My jsme ji potkali v Motole, kde se Dara Rolins (51) zúčastnila otevření nového dětského hřiště v areálu nemocnice.

„Jsem nadšená, že někdo vymyslel tento nápad a vytvořil něco pro děti, které musí trávit čas v nemocnici. Obdivuji lidi, kteří věnují svou energii a čas něčemu takovému. Je krásné, že se nezištně věnují kromě sebe a svým rodinám ještě dalším lidem,“ upírala zpěvačka zrak k zakladatelce nadace PinkBubble Martině Šmukové, která za projektem stojí. „Sama z vlastní zkušenosti vím, kolik energie stojí něco takového vytvořit.“

Během otevření se Dara vrátila v myšlenkách do dětských let. I když se už ve čtyřech letech začala věnovat šoubyznysu, prožila krásné dětství.

„Jedno hřiště jsem měla přímo před domem. Naši se o mě nemuseli bát, protože mě viděli z okna, jak si hraju na hřišti. Měli mě vlastně nonstop pod kontrolou. I jako malá jsem mohla být venku do tmy. Stačilo na mě jen písknout a byla jsem doma za vteřinu,“ vzpomínala.

Dětská hřiště později navštěvovala i s dcerou Laurou. „Mám doma čtrnáctiletou holku, která je akční a pohyblivá. Když byla maličká, tak jsme byly nonstop na hřišti. I když jsme bydlely v domku se zahradou, tak jí zahrada nestačila. V okolí našeho bydlení v Dejvicích jsme tak měly všechny hřiště v merku,“ smála se Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám