Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná britská zpěvačka Leona Lewis září jako sluníčko. Ve svých sedmatřiceti letech se brzy stane maminkou, a jak je vidět, požehnaný stav si maximálně užívá. Nezapomenutelnou vzpomínkou na toto období bude jistě i nedávno uspořádaná ‚baby shower‘, tedy party před narozením miminka pro nastávající maminku, na níž to zpěvačce hitu Bleeding Love moc slušelo.

Vítězka britského X Factoru z roku 2006 po pár nevydařených vztazích zakotvila u profesionálního tanečníka a choreografa Dennise Jaucha, s nímž randí již od roku 2010. Vzali se v červenci 2019 v Itálii a nyní se konečně stanou i rodiči.

Dvojice tak pro své přátele uspořádala oslavu, která je před narozením potomka něco jako rozlučka se svobodou pro nevěstu.

Leona byla na piknikové party u bazénu v květovaných šatech značky Bronx and Banco okouzlující. Okolo dlouhého dřevěného stolu se sedělo na zemi na polštářích, což ještě umocnilo příjemnou letní atmosféru.

Reklama

Další články

Načítám