Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto sice bude trávit v Česku a aktuálně se nechystá ani na Kanárské ostrovy, kam jezdí pravidelně, ovšem na podzim má naplánovanou dalekou cestu. Herečka a vystudovaná koučka Nela Boudová (56) se chystá na indonéský ostrov Bali, kde má v plánu pořádat své kurzy seberozvoje.

"Léto budu částečně trávit hraním, mimo jiné na letní scéně Divadla Kalich, kde máme představení Úhlavní přátelé a Můj nejlepší kamarád. Také budu pracovat v rámci koučinku, protože mám dlouhodobé klienty. Cestovali jsme dost, takže budeme spíš po Čechách a na chalupě," řekla Super.cz. "Cestování ale dodává radost a živost a člověk se na svoje problémy dívá z jiného úhlu, což je skvělé," míní.

Právě proto se rozhodla rozšířit svoje aktivity koučky a vydá se na Bali. "Dokážu si představit, že bych určitou dobu ráda žila někde jinde. Proto jedu podívat na Bali, kam bych ten další rok chtěla jet se svými klientkami na koučovací kurz," vysvětlila, že svá přání a sny hodlá realizovat.

Nebude tam mít ale konkurenci v Heleně Houdové (44), která na Bali své kurzy pořádá? "Já myslím, že moje kurzy jsou něco úplně jiného. Ale je to prostě tak, že každý to má dělat podle své chemie. Já to mám postavené na větší racionalitě, ale samozřejmě nepopírám inteligenci vesmíru. Já oceňuji všechny lidi, kteří na sobě chtějí pracovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám