Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lottie Moss (26) by pro pár lajků šla světa kraj, jen co je pravda. Od sociálních sítí si nedokázala dát pauzu ani během nedávného pobytu v léčebně, kam se odebrala kvůli problémům s drogami.

Moc dlouho tam ale nepobyla a už nějaký ten pátek zase vesele obráží večírky a provokuje sledující na svém profilu sexy snímky. Nad modelčinou poslední foto sérií se ale fanoušci trochu zarazili. Především se divili, že příspěvek prošel instagramovou cenzurou a modelka nedostala ban.

Lottie se totiž podělila o snímky v titěrné sukýnce, pod kterou nejspíš nevzala spodní prádlo. Nebo alespoň nebylo vidět. Vyniknout naštěstí nechala jen zadeček.

„Promiňte mi tu druhou fotku, posedl mě ďábel,“ komentovala momentku s podivným výrazem.

Mladší sestra Kate Moss (50) se nedávno léčila ze závislosti na kokainu, v léčebně si pobyla měsíc. Také otevřeně promluvila o tom, že užívání drog je v modelingu normální, stejně jako nucení do hubnutí.

„V 18 mi řekli, že musím zhubnout, jestli chci prorazit v modelingu. Měla jsem velikost 34 a chtěli, ať zhubnu na 32. Cvičila jsem, dokud se mi to nepodařilo. Jedla jsem jeden toast denně a dostala se tam,“ popsala pochybné praktiky v podcastu Call Her Daddy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám