Hlavní obsah
Článek

Herečka Bára Mudrová, kterou diváci znají jako Áju ze seriálu Ulice, se ve středu stala maminkou syna, jehož s partnerem Martinem pojmenovali Kristián.

Zprávy o narození miminka jsou vždy důvodem k radosti, jenže někdy je ta radost ještě o špetku větší. Stejně jako v případě Báry Mudrové, které lékaři před rokem sdělili smutnou diagnózu. Pravděpodobnost početí dítěte přirozenou cestou měla být minimální. Herečce, která vždy toužila stát se matkou, se tak ze dne na den obrátil život vzhůru nohama. Rozhodla se, že se s novým zjištěním vyrovná během své tisícikilometrové pouti po českých horách. V této souvislosti dokonce založila sbírku, kde pomohla vybrat pro děti z dětských domovů téměř sto tisíc korun.

O pár měsíců později se rčení dobro plodí dobro v Bářině případě doslova zhmotnilo a dostalo překrásné jméno Kristián. „Pořád tomu nemůžu uvěřit. Před rokem jsem si balila batoh na hory a hledala nový životní směr. A teď vybaluji tašku z porodnice a v náručí držím vysněné děťátko. Tělo je očividně schopné si někdy poradit, i když mu lékaři nedávají mnoho šancí,“ rekapitulovala Bára Mudrová.

Herečka také prozradila, že kvůli rizikům pro malého Kristiána bylo nutné porod vyvolávat: „Neprobíhalo to úplně podle mých představ. Obdivuji všechny maminky, které mají více dětí. Čekala jsem mnohé, přesto mě porod překvapil svou intenzitou. Jsem šťastná a vděčná za to, že vše dopadlo nakonec dobře.“

Novopečená maminka se synem už se dokonce přesunuli z porodnice domů. „Návrat domů byl zlomový. Především trávíme čas společně s tatínkem, který je mi velkou oporou, a všechno prožíváme společně. Třeba v noci vstáváme k malému oba. I když první dny si zatím spíš užíváme, protože Kristiánek je úžasné miminko, občas si trošku postěžuje, ale zatím jsme nezažili jediný záchvat pláče. Je nám hezky,“ prozradila.

Kolegové z Ulice se s Bárou před její mateřskou dovolenou rozloučili už v březnu. „Báře za celou Ulici gratuluji. A malému Kristiánovi přeji do života mnoho štěstí. Už se moc těšíme, až nám ho Bára přijde do ateliérů představit,“ vzkázala herečce kreativní producentka Ulice Silvia Klasová. Diváci se tedy mohou těšit, že se Ája v ději Ulice za čas opět objeví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám