Hlavní obsah
Článek

Už to dávno není malý kluk. Ze syna Gabriely Partyšové (45) vyrostl už opravdový fešák. Moderátorku už dokonce Kristián přerostl, a to letos v zimě oslaví teprve patnácté narozeniny.

„V zimě mu bude 15 let, studuje osmým rokem česko-kanadskou školu, která ho naučila plynně anglicky a pasivně francouzsky. Učí se na jedničky, dvojky a hodně sportuje. Příští rok bude dělat přijímačky na gymnázium a byli jsme se podívat i na dny otevřených dveří střední školy Michael, která má dobré reference,“ řekla nám pyšná máma Gábina Partyšová.

Stejně jako stovky lidí, skrze sociální sítě, i svého syna motivuje k pohybu „Kristian je stejně jako já denně na orbitreku a taky posiluje tělo vlastni vahou, po činkách ještě moc nesahá, protože mu trenér ve fitness říkal, že nemá posilovat s činkami, aby ještě vyrostl,“ dodala moderátorka společenského magazínu. Kristián se za poslední rok opravdu vytáhnul, je z něho neuvěřitelný fešák a z fleku by mohl mámu doprovázet už i do společnosti.

Společně tráví spoustu času také na golfu, kam Gábina občas vezme i svého otce. „Je to nejlepší sport, který znám. Mohu trávit se svým synem a tátou hodiny na vzduchu, povídat si a ujdeme někdy až 15 kilometrů,“ řekla nám Partyšová, která má kousek od domu hřiště PGA National Czech Republic, kde trénuje a občas hraje. „Syn už hraje lépe než já a radí mi na hřišti,“ prozradila nám moderátorka, která vede syna i k hudbě.

„Kristian hraje na bicí a piano, takže mu neuniklo ani vzdělávání kulturní. Má ve škole výbornou paní učitelku klavíru původem z Ruska a ta ho vede velmi dobře. Takovým dobrým drilem, který dnešní děti velmi potřebuji,“ dodala moderátorka Života ve hvězdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám