Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci ve Velké Británii zažili při nedělním koncertě Jeffa Becka pořádné překvapení. K legendárnímu kytaristovi se totiž na pódiu připojil Johnny Depp (60). Společně si střihli píseň Isolation, cover songu Johna Lennona, který společně nahráli v roce 2020.

Díky medializovanému soudnímu procesu Deppa, který žaluje exmanželku Amber Heard (38) za pomluvu, se duet nedávno znovu objevil v hitparádách. A protože kauza po šesti týdnech konečně spěje ke svému konci, Johnny se nejspíš potřeboval odreagovat.

A zdá se, že se mu to podařilo. Fanoušci zhodnotili vystoupení jako famózní a velmi vítané zpestření a vypadalo to, že i Johnny si ho užíval.

„Kdo by čekal Johnnyho Deppa na koncertě s Jeffem Beckem v Sheffieldu,“ divil se jeden z fanoušků na Twitteru. „Konečně se může nadechnout a dělat to, co miluje. Dobře pro něj,“ fandil herci další.

Depp se objevil v Británii jen dva dny poté, co u soudu byly předneseny závěrečné řeči. Nyní je na porotě, aby rozhodla, jestli Heard Deppa v eseji pro Washington Post z roku 2018, která je předmětem žaloby, pomluvila.

Johnny se u soudu snažil očistit své jméno a napravit reputaci, kterou mu, jak tvrdí, Amber zničila. Herečka zase přišla s tím, že byla obětí domácího a sexuálního násilí ze strany svého exmanžela.

Depp se kromě hraní hojně věnuje také muzice, která byla vždy jeho vášní. Je součástí kapely The Hollywood Vampires, se kterou v rámci turné vystoupil i v Česku. Jejími dalšími zakládajícími členy jsou Alice Cooper a Joe Perry. V průběhu pandemie pak Depp spolupracoval na hudbě například i s Beckem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám