Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tělo je pro modelku pracovní nástroj, a tak i Kateřina Sokolová (35) na tom svém zodpovědně pracuje. Když před lety přemýšlela o aktivitě, kterou by podpořila svůj Nadační fond AutTalk, bylo jasné, že některé z aktivit se budou týkat pohybu.

Nejkrásnější Češka roku 2007 už počtvrté uspořádala v parku poblíž pražského letohrádku Hvězda charitativní běh. „Mám velkou radost, že z našeho charitativního běhu RunAut už se stává tradice a lidé se na něj těší a vrací. Měli jsme opět hojnou účast, což nás pochopitelně moc těší. Moc děkuji všem, kteří nás přišli podpořit, a také moc děkuji všem partnerům naší akce. Já osobně jsem si běh moc užila, letos jsme měli oproti minulému upršenému běhu krásné počasí. Já jsem běžela taky 4 km. Moc natrénováno nemám, tak jsem to spíš lehce proklusala,“ řekla Super.cz se zbytečnou skromností modelka.

Stejně jako každý rok, i letos akci podpořila celá řada známých tváří. Běhu se zúčastnil i umělec Lukáš Musil alias Musa, který tento běh také podporuje každoročně.

Akce se zúčastnila také moderátorka Primy Lenka Špillarová. „Rozhodla jsem se tuto aukci podpořit hlavně kvůli Katce, která mě pozvala. U nás na televizi pomáháme všichni moc rádi. Nejsem sice dnes v běžeckém, ale dnes půjdu a trasu si projdu,“ říká sympatická blondýnka.

Triatlonista Tomáš Svoboda běžel závod letos potřetí a tento rok zvítězil v kategorii muži na 8 kilometrů. „Já se přiznám, že téma autismu znám až díky Katce, jinak rád podporuji všechny charitativní běhy, které mám v dosahu. Jsem z Prahy z Dejvic což je kousek, takže jsem považoval za samozřejmost, že když budu moct, tak se na tento běh zastavím,“ říká Tomáš Svoboda.

Možná i proto, že počasí letos běhu přálo, se vybrala na pomoc autistickým dětem a jejich rodinám rekordní částka 180 210 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám