Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka známá ze seriálu Ordinace růžové zahradě 2 Ivana Jirešová (47) je sice zamilovaná až po uší do mladšího partnera, na dovolenou ho ale nevzala. Místo toho odletěla na tuniský ostrov Djerba s dospívající dcerou Sofií Frídou. Obě vystavily své dokonalé postavy africkému slunci, až se místním tajil dech.

„Myslím si, že s partnerem a Sofií nebudu fungovat jako rodina, chtěla jsem si užít čas právě s dcerou, takže jsem přítele nevzala. Navíc měl stejně práci,“ řekla Super.cz Ivana.

Herečka také svěřila, že na začátku vztahu na ni partner možná trošku žárlil, ale rychle pochopil, že je veřejně známá osobnost, že o ní veřejnost prostě zájem jeví, takže se s tím rychle smířil. Páru se po sobě ale stýskalo, tudíž si velmi často textovali a volali.

„Jasně, že se na sebe těšíme, ale já jsem opravdu chtěla strávit i nějaký ten holčičí čas s dcerou, protože to nebude dlouho trvat a na dovolenou už se mnou nebude chtít jet. Už teď vím, že se se mnou trošku nudí, takže když vyjíždíme, tak ve vícero lidech,“ směje se Ivana.

Sedmnáctiletá Sofie po mamince zdědila krásu i půvab. Navíc stejně jako máma ráda cvičí. „Jako máma se věnuju bikram józe, někdy i třikrát týdně, a snažím se každý den cvičit. Myslím si, že je to důležité a cítím se pak dobře,“ svěřila se mladá studentka pražské konzervatoře s tím, že si také dává pozor, co jí. „Snažím se o zdravý životní styl.“

Sofie Frída také prozradila, že žádného chlapce zatím nemá, vztah není zrovna na jejím listu zájmu.

Ivana a Sofie nebyly na ostrově Djerba poprvé. Herečka prozradila, že zde byla ještě těhotná a pak několikrát poté, když byla Sofie ještě dítě. „Je to dvě a půl hodiny letu z Prahy, cenově to bylo vždy dostupné a moře a pláže jsou tu úžasné,“ dodává herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám