Hlavní obsah
Článek

Modelka Hailey Bieber (27) se poslední dobou objevovala na akcích vždy sama, bez svého manžela Justina Biebera (30). Zpěvákova absence už pomalu přispívala ke spekulacím, zda v jejich vztahu vše klape, jak má či jestli se Justin opět nepere s depresemi, jež jej dlouhodobě sužovaly. Soudě podle posledních fotografií je ale u dvojice vše v nejlepším pořádku.

Bieberovi se vydali na dovolenou do Mexika do celebritami oblíbené oblasti Cabo San Lucas, kde si pronajali jachtu El Discovery a vyrazili okolo pobřeží. Není pochyb, že láska jim po čtyřech letech od svatby kvete stejně jako na začátku. Dvojice se od sebe nemohla odtrhnout a vzájemně se rozmazlovali něžnostmi a polibky.

A zatímco Justin předvedl své hojně potetované tělo ve fialových šortkách, Hailey vsadila na titěrné bikiny s květinovým vzorem. Dcera herce Stephena Baldwina je žádanou modelkou, která aktuálně září například v nejnovější kolekci Victoria‘s Secret, a tak pro ni není problém obléknout i pořádně vykrojené plavky.

Ostatně svou postavu dala na odiv například i začátkem měsíce během after party po plese Met Gala, kde se blýskla jen v kratičkých šortkách a podprsence.

Reklama

Další články

Načítám