Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Eva Krejčířová (41) je divákům známá z taneční show StarDance, kde vrtěla boky po boku hudebníka Ondřeje Brzobohatého (41), lyžaře Ondřeje Banka nebo sporťáka Jaromíra Bosáka. S Bankem to dotáhla až na krásné druhé místo.

Krejčířová se jako správná tanečnice stále udržuje ve formě. Svou vysportovanou postavičku tak bez obav předvedla v plavkách na Kanárských ostrovech, kde tráví dovolenou.

„Na Kanárech jsem už poněkolikáté, nejdříve pět dní na Gran Canarii, a teď dalších pět na Lanzarote, kde má kamarád apartmány,“ řekla Super.cz Krejčířová, jež si španělské ostrovy v Atlantiku velmi oblíbila.

Z fotek od moře i bazénu byli její fanoušci celí paf. „Já vím, že je to už otrava, ale prostě musím,“ chlubila se žhavými fotkami na sociální síti. „Toto je pravý opak, a ne otrava, máte luxusní postavu,“ zněl jeden z mnoha pochvalných komentářů.

Hned po dovolené bude Krejčířová pracovně opět v jednom kole. „Učím kurzy, jak pro páry, tak pro sólo dámy. Hned po návratu mě čeká taneční víkend, který dělám v golfovém resortu Konopiště. A pak mám ještě několik víkendů přes léto, protože kurzy nám oficiálně končí na konci června,“ prozradila Krejčířová, jež plánuje i návrat k tanečnímu soutěžení.

„Začala jsem zase trénovat i svůj soutěžní tanec,“ pochlubila se držitelka druhého a dvou třetích míst z mistrovství České republiky tanečních profesionálů, kterých před lety dosáhla. Před třemi lety navíc získala se svým španělským tanečním partnerem Gerardem Pérezem Raventósem 3. místo na mistrovství světa v latinskoamerických tancích v kategorii nad 30 let.

Reklama

Další články

Načítám