Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřinu Klinderovou alias Kundosaki znáte především coby zápasnici MMA. Již dva roky ale v kleci nebyla. Poprvé se nyní kráska, která vyrostla do výšky 183 centimetrů, předvedla na přehlídkovém mole.

"Jsem úplně poprvé na mole. Líbila jsem se?" zeptala se nás Kateřina, která byla na přehlídce Debbie Brown rozhodně k nepřehlédnutí. Postavu má dokonalou, i když sama si to nemyslí.

"Už jsem dva roky bez přípravy, už se na molo hodím víc. U vysokých lidí jdou svaly dolů. Chvíli necvičíte a zadek máte u kolen. Mně ale nikdy nerostla extra ramena, zadek mě mrzí, to ale nejde ovlivnit. Na dvou metrech dělat svaly je těžký. Mám takovou stavbu těla," vysvětlila Super.cz Kundosaki.

Štíhlou postavu si ale drží stále. "Naštěstí mi stačí strava, tělo funguje i bez toho. Musím se ale vrátit do procesu. Máme skoro léto, už potřebuju nějakou fotku v plavkách. Kateřina v plavkách již brzy ve vašich domovech a na vašich obrazovkách," dodala se smíchem Kateřina, která pracuje v nočním klubu a také u Oktagonu funguje jako moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám