Hlavní obsah
Článek

Jako moderátorka vystupuje v hodně sexy outfitech, takže nás nepřekvapilo, když Eva Decastelo (45) vyrazila uvést křest prosecca, kterému dala tvář Cara Delevigne (31), téměř jako zlatá socha a pod šaty byly vidět veškeré detaily její postavy.

"Dostala jsem je na dnešní večer zapůjčené od návrhářky Debbie Brown. Přinesla asi šestery, ale tyhle zlaté jsme zvolily na první dobrou. Ale když mě do nich narvala a zapla, přikázala, že prádlo musí dolů. Nejdřív jsme sundaly podprsenku, ale pak jsme zjistili, že je to málo, takže jsou pryč i kalhotky," prozradila Eva, že je naostro.

"Jen doufám, že až budu odcházet, tak to prádlo někde najdu," smála se moderátorka a doufala, že se nenajde nějaký fetišista, který by si chtěl její intimní kousky odnést domů. "Nicméně už mi nepíší ani na scoiálních sítích, abych jim kalhotky poslala. Naposledy ode mě chtěl jeden pán použité ponožky," prozradila.

S Evou jsme se bavili i o její postavě, s níž je nyní naprosto spokojená. "Mám nejlepší váhu, jakou jsem měla za posledních dvanáct let. Mám padesát a půl kila díky tomu, že jsem v rámci ketodiety hodně upravila jídelníček, prasím jen výjimečně, a hlavně poctivě cvičím," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám