Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozornosti médií se vyhýbá, a i když vystudovala herectví, nikdy nestála o to, aby stála před kamerou nebo na divadelních prknech. Její láskou byl odjakživa dabing a tomu se také starší dcera Felixe Slováčka (80) René Slováčková věnuje.

Přestože se spousta kamer a fotoaparátů dala na oslavě jejího otce očekávat, překonala se, a na rozdíl od svojí nevlastní sestry Aničky Slováčkové (28) na Felixův velký narozeninový mejdan do restaurace na Střelecký ostrov dorazila. Rozhovory na kameru ale důsledně odmítala. Ostatně lásku k otci dokázala už svojí přítomností a vyjadřovat se k eskapádě Dády Patrasové, která den před oslavou bourala, ani nemohla. Není to její máma. Nevlastní bratr Felix se rozhodl stejně.

Mezi řečí nám René svěřila, že žije spokojeně, nic jí nechybí. "V dabingu mám naštěstí práce dost. Nic jiného bych ani dělat nechtěla. Já nikdy o pozornost nestála. Vím, že je to divné, když jsem herečka a viděli jste mě na obrazovce jen v pár epizodních rolích. Ale takhle je mi fajn," řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám