Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skupina Aerosmith oznámila, že ruší své show v Las Vegas na červen a červenec letošního roku, neboť frontman Steven Tyler (76) musel vyhledat odbornou pomoc po relapsu. Rocker má drsnou historii se závislostí na drogách.

„Jak všichni víte, náš bratr Steven Tyler mnoho let úspěšně abstinoval,“ uvedla kapela ve společném prohlášení na Instagramu. „Po operaci nohy, kdy se snažil ukočírovat bolesti, znovu propadl závislosti a z vlastní vůle se uchýlil k léčebnému programu, aby se mohl plně soustředit na své zdraví a zotavení,“ vysvětlili.

Tyler a ostatní členové Tom Hamilton, Joey Kramer, Joe Perry a Brad Whitford doufají, že by se ke koncertování mohli vrátit v září.

„Jsme zdrceni, že jsme zklamali tolik z vás, především ty, co cestují za našimi koncerty velké dálky, a děkujeme, že to chápete a podporujete Stevena v tomto náročném období,“ dodali na závěr postu.

Tyler bojuje se závislostí mnoho let. V 80. letech na tom byl asi nejhůř, v roce 1984 dokonce zkolaboval, ale na léčení šel až o dva roky později. Kolegové muzikanti mu dupli na krk a léčila se tehdy celá kapela.

12 let byl čistý, ovšem v roce 2000 propadl drogám znovu. Tentokrát však lékům na bolest, které užíval po operacích nohou. V roce 2009 pak znovu nastoupil do léčebny. Stejná situace, zdá se, nastala i tentokrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám