Hlavní obsah
Článek

O víkendu získala na závodech v bikini fitness zlatou a bronzovou medaili, a i když tvrdila, že tuto výzvu si věnovala jen ke čtyřicátým narozeninám, teď už si Hana Reinders Mašlíková (41) není stoprocentně jistá, i když to byl pro její tělo pořádný záhul.

Trénink jí změnil postavu, už neoblékla ani svoje oblečení velikosti S. "Když jsem byla v objemu, kupovala jsem si všechno větší, takže velikost M. I džíny jsem musela mít větší. Ale pak k tomu finiši jsem se zase hrozně stáhla, tak mi ty věci byly zase velké. Takže kdyby náhodou byla zase nějaká příprava, mám nakoupeno do zásoby," popsala Super.cz Hanka.

Toho jsme se samozřejmě chytli s dotazem, zda tedy hodlá v bikini fitness pokračovat. "Cvičím pravidelně od osmnácti, to ke mně patří, ale forma, která byla na závody, je neudržitelná. Byla jsem neustále v deficitu a ani pro tělo by to nebylo zdravé. Ale když chytneš tu slinu a formu, láká to ještě jednou. Je tady ještě možnost, že bych startovala a závodila na podzim. Ale zatím opravdu jen možnost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám