Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Když v sobotu odešla do hudebního nebe Whitney Houston (†48), celý svět se zastavil. Tělo slavné zpěvačky bylo nalezeno bez známek života ve vaně hotelu, v němž přebývala. Přivolaní záchranáři jí bohužel už nedokázali pomoci.

Po loňské smrti Amy Winehouse (†27) jsme přišli o další vynikající zpěvačku, která se po celý život nedokázala vymanit ze spárů drog a alkoholu. Nad jejím odchodem truchlily nejen hvězdy světového šoubyznysu, ale také naše české pěvecké jedničky.

Největší smutek v posledních dnech prožívá její rodina a hlavně její dcera Bobbi Kristina, která se z události nemůže vzpamatovat, a dokonce prý kvůli stresu z matčiny smrti zkolabovala.

Médii teď koluje informace, že Bobbi Kristina není jediným zpěvaččiným potomkem, jenž truchlí. Whitney prý měla syna. Dnes dvaadvacetiletého Nicholase Gordona přijala do své rodiny a vychovala ho, aniž by se ho rozhodla adoptovat. Milovala ho jako vlastní dítě. Veřejnosti ho ale nikdy nepředstavila.

„Vždycky měla a bude mít ty nejvěrnější fanoušky. Děkuji vám,“ napsal Nick na svůj účet na Twitteru. S Bobbi Kristinou má prý velmi blízký vztah a snad jí proto bude v nejtěžších chvílích oporou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám