Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní plavkovou sezónu zahájila už také Týnuš Třešničková (28). Své sexy křivky dala letos na odiv několikrát, začátkem roku se totiž slunila ve Spojených arabských emirátech. Tentokrát blogerka a influencerka svou figuru předvedla doma u bazénu.

Týnuš dala nahlédnout do svého dekoltu v jednodílných plavkách, ty nosí pravidelně. „Nosím hlavně plavky jednodílné, abych chránila jizvy před sluníčkem, ale možná taky sama sebe před pohledy ostatních,“ svěřila se před časem Třešničková, která tentokrát nevystavila své věhlasné pozadí.

To však některé její fanoušky překvapilo. „A zadeček tentokrát nikde? Jsem zklamán!“ napsal jí k sexy fotkám od bazénu jeden ze sledujících.

Blogerka o sobě sice tvrdí, že je introvertka a o modelingu přemýšlela jen jednou před lety, před objektivem je ale jako ryba ve vodě. „Je něco jiného být sama doma za kamerou a něco vytvářet, než když je ta pozornost naživo,“ řekla Super.cz Třešničková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám