Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když poprvé tyto dnes slavné krásky přičichly k modelingu, byly ještě děti. Pokud vás zajímá, jak vypadaly jedny z nejznámějších topmodelek současnosti, díky snímkům z Polaroidu šéfa castingové agentury Douglase Perretta je to možné. Perrett totiž posbíral v letech 2000 až 2010 na stovky snímků začínajících modelek. Nechybějí přitom například andílci od Victoria’s Secret Miranda Kerr (28) s Candice Swanepoel (23) nebo nejvíce sexy žena loňského roku podle pánských časopisů FHM a Maxim Rosie Huntington-Whiteley (24).

Tyto snímky jsou tak jedny z prvních, které dopomohly rozjet těmto dívkám hvězdnou kariéru. Všechny jsou přitom velice jemné, přirozeně krásné a bez make-upu. Mezi dívkami jsou však poměrně značné rozdíly. Australanka Miranka Kerr se uměla svůdně podívat již tenkrát, to Angličanka Rosie měla sice krásné rysy, ale do své současné krásy musela ještě dozrát. Dlouhovlasá blondýnka Candice vypadala starší a z jejího pohledu se dalo vyčíst, že si za svým cílem půjde hlava nehlava.

Není divu, že si Perrett takové úlovky nechtěl nechat jen pro sebe, a tak k příležitosti desetileté kariéry a focení dívek toužících stát ve světlech reflektorů na přehlídkových molech, vydává limitovanou edici knihy s názvem Wild Things publikovanou castingovou agenturou CAOCD, kde bude část fotografií z této sbírky k vidění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám