Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi nikdo by netipoval, že americká herečka Selma Blair už příští měsíc oslaví půlstoletí. Neuvěřitelně mladistvě vypadá i bez velkých příprav třeba při venčení psa v ulicích Los Angeles. Když si všimla, že ji venku nečekaně ‚vyhmátli‘ paparazzi, trochu nervózně si začala upravovat vlasy a stydlivě se culit. Selma přitom vypadá fantasticky, a i přesto, že se dlouhodobě léčí s roztroušenou sklerózou, je neuvěřitelně pozitivní.

Herečka, známá převážně ze snímků Velmi nebezpečné známosti, Pravá blondýnka, Hellboy, Prostě sexy či ze seriálů Kurz sebeovládání s Charliem Sheenem a American Crime Story, v říjnu 2018 veřejně promluvila o své diagnóze. Dodnes s fanoušky otevřeně sdílí nejen průběh léčby, ale i pocity a krize, které ji občas přemohou.

Léta si prý myslela, že za jejími obtížemi stojí něco úplně jiného. Své občasné pády, zamlženou paměť, padání věcí nebo méně funkční levou stranu těla přisuzovala například skřípnutému nervu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám