Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pořadu Výměna manželek čelí účastníci mnohým výzvám. Ženy se musejí zabydlet v nové domácnosti, sžít se s cizí rodinou, a hlavně s novým partnerem, často kvůli jinému životnímu stylu a rozdílnosti povah dochází ke konfliktům. To nebyl případ nadcházejícího dílu, i v tom však došlo k dramatické situaci.

V nové epizodě se diváci setkají s rodinou, která žije ve vesnici Oldřichov, a to s Helenou (41), Emilem (42), Majdou (8), Markem (15) a Petrem (21). Partneři jsou spolu 4 roky. Kvůli neustálé rekonstrukci domu na sebe Helena s Emilem nemají čas, Helena říká, že je unavená, a mrzí ji, jak jejich vztah nyní vypadá.

Na druhé straně se diváci seznámí s Veronikou (33), Radkem (45), Emmou (8) a Radečkem (8 měsíců), kteří žijí v Jenišově. Veronika a Radek jsou spolu 3 roky a do Výměny manželek se přihlásili hlavně z legrace. Svůj vztah popisují jako téměř ideální. Jediným stínem je prý to, že Veronika musí občas zvýšit hlas a Radek je neustále v práci.

K vyhrocené situaci, která si vyžádala i zásah lékařů, došlo, když Emil obdržel zprávu od soudu, po níž zkolaboval. Bál se totiž, že rodina přijde o střechu nad hlavou. Protože se muž složil, produkce z obavy o jeho zdraví zavolala záchranku. „Jak toho na něj bylo moc, tak se normálně vypnul. Vzbudil se, ale v první chvíli bylo vidět, že je úplně mimo,“ uvedla Veronika.

Naštěstí nešlo o nic vážného. „Přijela záchranka, Emila vyšetřili a zjistili, že je zdravý, že to má ze stresu,“ objasnila Veronika. Na ukázku se podívejte na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám