Hlavní obsah
Článek

Bývala trochu jako pavouček – dlouhé hubené ruce i nohy. Ostatně i jako dítě jednou Jessie J (36) vyrazila na karneval za pavouka, jak se kdysi podělila s fanoušky na Instagramu. Tomu je ovšem nejspíš konec a z Jessie je po třicítce žena se vším všudy. Zpěvačka, která má za sebou velkou lásku s hercem Channingem Tatumem (43), ale i zdrcující potrat miminka, v pondělí potěšila sledující dost odvážným videem.

Se zpěvačkou známou hity Price Tag, Flashlight nebo Bang Bang s Nicky Minaj a Arianou Grande se život poslední roky nepáral, proto sebevědomé záběry zpěvačky kráčející po chodbě pouze v černé podprsence a kalhotkách všichni oceňují povzbudivými komentáři.

Po téměř dvouletém vztahu s Tatumem jí to loni nevyšlo ani s tanečníkem Maxem Phamem Nguyenem. Zároveň se svěřila s dlouhodobými bolestmi krku, jejichž příčinu se lékařům nedařilo zjistit. Největší ranou pro ni ale byla loni v listopadu ztráta vymodleného miminka, jemuž přestalo bít srdíčko. Přišlo se na to při třetím ultrazvuku.

Zahojit bolístky se snad alespoň částečně podaří jejímu novému příteli, dánsko-izraelskému basketbalistovi Chananu Safiru Colmanovi.

Reklama

Další články

Načítám