Hlavní obsah
Článek

Poté, co ukončil kvůli zranění profesionální hokejovou kariéru v NHL, přesídlil Michal Neuvirth s manželkou Karolinou Gudasovou Neuvirthovou (31) a dětmi Emilkou a Markem zpět do Česka. To, že teď rozjela kariéru pro změnu jeho žena, plně podporuje. Už se dokonce do jejího projektu pro děti Karol a Kvído zapojil.

"Šoubyznys mě opravdu neláká, konkrétně český opravdu ne," brání se Michal s tím, že on žádným novým Felixem být nechce. "Ale už mi hrál v klipu k písničce V naší ulici," upřesnila Karolina. "To jsem si užil, ale hrál jsem, protože tam chtěl být syn. Takže jsem to udělal kvůli malému a kvůli Karol. Být v tom nemusím, ale rád podpořím," vysvětlil bývalý brankář Philadelphia Flyers.

"Je fakt, že si občas děti myslí, že jsem Kvído. To se stalo nedávno na Matějské, když jsme se tam s našimi dětmi a s Karol byli. Tak jsem musel vysvětlovat, že jsem manžel," smál se Michal, který je nadšený z toho, jak se jeho ženě daří. Jako Karol a Kvído vydala už druhou desku písniček pro děti a od září bude pravidelně vystupovat v Divadle Lucie Bílé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám