Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz byl jediný u toho, když modelce Tatianě Makarenko (22) sundávali sádru po chirurgickém zmenšení jejího rozměrného nosu.

„Jsem vážně hrozně napnutá, jak to bude vypadat," svěřila se nám Táňa se svými pocity ještě v čekárně. Samotný zákrok byl prý bezbolestný. Nepříjemné to začalo být až po operaci, neboť jí obličej otekl a byl samá modřina. Jelikož prý Makarenko vypadala jako postavička z velkofilmu Avatar, nevycházela prakticky z domu.

O to víc se Táňa těšila, až jí plastický chirurg Tomáš Doležal odstraní převaz. „Jsem nadšená, vypadá to přesně tak, jak jsem si přála. Na tento nos si myslím velmi brzy zvyknu. Jako by byl můj vlastní," jásala modelka po odejmutí fixační sádry.

Na výsledek se prý velmi těšil její partner, hokejista Zdeněk Bahenský. Bývalý manžel Vlaďky Erbové (42) byl prý ještě napnutější než sama pacientka.

Nabízela se otázka, co dalšího si kráska se zvětšeným poprsím a zmenšeným nosem nechá na operačním sále upravit příště. „To, co jsem potřebovala změnit, už bylo provedeno. Zbytek už jsou korektury, které zvládnu vymodelovat sama v posilovně," říká Makarenko. Nikdy neříkej nikdy, Táňo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám