Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku 67 let zemřel herec Mike Hagerty. Českým divákům se vryl do pamětí především jako domovník pan Treeger z Přátel, v poslední době účinkoval také v seriálu Někdo, někde HBO Max.

Zprávu o jeho smrti potvrdila na Instagramu herečka Bridget Everett, která ve zmiňované show ztvárnila jeho dceru.

„Rodina M. Hagertyho s velkým zármutkem oznámila, že Mike včera v Los Angeles zemřel. Byl to báječný herec, miloval své rodné Chicago a rodinu, která byla pilířem jeho života. Mike, oddaný manžel, po sobě zanechal manželku Mary Kathryn, sestru Mary Ann Hagerty, její ženu Kathleen O'Rourke a jejich dceru Meg. Bude nám nesmírně chybět.“

Podělila se také o fotografie s milovaným kolegou, kterého popsala jako vřelého, zábavného a přátelského. Příčina Hagertyho smrti zatím nebyla zveřejněna.

V lednu herec hovořil pro NBC Chicago o tom, jak je nadšený z natáčení Někdo, někde. Točilo se totiž částečně právě v jeho rodném městě.

„Miluji to tady. Vždycky jsem Chicago miloval. Narodil jsem se tu a vyrostl, vždy to bude můj domov a bylo skvělé se sem vrátit,“ pochvaloval si.

Mike ve své legendární roli domovníka Treegera v Přátelích.

Reklama

Další články

Načítám