Hlavní obsah
Článek

Své 91. narozeniny oslavila herečka Jiřina Bohdalová (92) jaksepatří. Na komorní oslavě pro rodinu a nejbližší přátele bylo pořádně veselo. Nechyběl obří dort, šampaňské, a bez zpěvu se párty také neobešla.

„Byl to krásný večer, Jiřina si pozvala nejbližší přátele. Byla tam rodina, pan Focko, Simona Stašová, Martin Dejdar, ale také vnuci,“ řekl Super.cz dvorní režisér Jiřiny Bohdalové Zdeněk Zelenka, který na oslavě nesměl chybět.

„Přemýšlel jsem, co dát Jiřince k narozeninám, protože všechno má. Nechal jsem jí udělat dort, kde bylo napsáno Jířa a jednička. Devítku jsem tam nechtěl dávat a Jiřinka prostě jednička je. Dort sklidil velký úspěch,“ prozradil režisér s tím, že si také společně zavzpomínali na práci na filmovém a televizním place.

„My jsme s Jiřinou spočítali, že se známe jednatřicet let. Zavzpomínali jsme na společnou práci, mimo jiné i na seriál Ach, ty vraždy, který jsem dělal přímo pro Jiřinku,“ svěřil se režisér k seriálu, který k jejím narozeninám začala Česká televize opět reprízovat.

Ke každé dekádě společné spolupráce si pak na závěr večírku dali tři panáky slivovice. „Jsem rád, že jsme se všichni mohli potkat. Co přinese budoucnost, to uvidíme. Plány nějaké jsou, ale na natáčení dnes není dostatek peněz,“ řekl nám režisér muzikálu Láska nebeská, který mimo jiné svou další práci s herečkou často konzultuje. „Právě ona byla první divačkou muzikálu, čekají nás další reprízy a jsem rád, že i u toho Jiřinka byla,“ dodal závěrem režisér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám