Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne, to není fotomontáž. Podobný pocit, jako zažívají fanoušci Jana Bendiga (30) v Česku či na Slovensku, prožil bývalý účastník SuperStar v Anglii. Zpěvák s přítelem Lukášem Rejmonem vyrazili do Londýna na návštěvu studií Harryho Pottera. V britské metropoli se mu poštěstilo setkat se s hollywoodskými hvězdami.

„Šel jsem v Londýně po parku a najednou jsem viděl, že se v dálce natáčí, tak jsem se šel samozřejmě podívat,“ popisuje Honza. Zjistil, že jde o natáčení nového snímku pro Netflix a s poslední klapkou natáčecího dne se objevila Halle Berry s Markem Wahlbergem. „Zkusil jsem na ně mávnout, jestli by si se mnou neudělali fotku, a i když jsem tomu moc šancí nedával, vyšlo to! Oba byli moc sympatičtí.“

Ochranka pak přiznala, že Honza s Lukášem byli jediní, komu američtí herci na fotografii kývli. „Jsem velký fanoušek Halle Berry, miluju hlavně její film Gothika, Marka mám zase nejraději v Transformers nebo v Pevném poutu. Byl to zážitek jako hrom a krásné ukončení výletu do Londýna,“ dodává nadšený Honza Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám