Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na 1. máje poprvé herečka Petra Nesvačilová (38) ukázala fotku přítele Tomáše a Super.cz prozradila, že je po čtyřech letech zase šťatná a prožívá krásný vztah. "Je to vážný, to určitě. Čtyři roky jsem byla sama. Když už to řeknu, je to vážné," řekla Super.cz Petra.

Její partner není z branže. "Není herec ani režisér. Jsem ráda, že to je člověk mimo branži. Jsem na něj hrdá, jaký je. Je to dobrý člověk," prozradila Petra na autogramiádě filmu Láska hory přenáší, který měl v sobotu premiéru. Petra se fanouškům podepisovala několik hodin právě na svátek zamilovaných.

S přítelem pusu pod rozkvetlou třešní stihli. "Dnes jsme to stihli dopoledne, těším se, až mě tady vyzvedne a půjdeme někam na procházku. Uděláme si hezké odpoledne a večer. Moc se těším," dodala Petra, která si obvykle drží své soukromí v tajnosti. Protože jde ale o velmi vážný vztah, udělala výjimku.

"Jsem v tomto introvertní, říkala jsem si, že na 1.máj to řeknu. Ale snažím se to co nejvíc držet v uctivé tajnosti, aby vztah měl klid," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám