Hlavní obsah
Článek

Lilian Droniak, na sociálních sítích také známá jako Grandma Droniak, je influencerkou, jak má být. Na TikToku ji sledují přes 4 miliony lidí, které pravidelně baví videi o svém životě, randění nebo podvádění při bingu.

Jedno video ale všechny překonalo, jedno jim všem vládne. Lilian se v něm podělila o pravidla svého pohřbu. Doposud nasbíralo 33 milionů zhlédnutí a je z něj absolutní hit internetu.

„Nebude to v dohledné době, ale nezapomeňte. Můžete brečet, ale ne moc,“ zní její první pravidlo, které zdůvodnila tím, že nechce, aby ze sebe smuteční hosté dělali blázny.

Zadruhé, jednu konkrétní osobu na pohřbu nestrpí. „Bertha není zvaná, vůbec ji tam nepouštějte.“ Jde prý o příbuznou, kterou už dávno zavrhla.

A poslední pravidlo? „Koukejte se pak pořádně opít! A dejte si panáka na mě,“ má jasno, jak si představuje smuteční hostinu, Lilian.

Droniak chtěla videem odlehčit téma smrti, které je pro většinu lidí velmi náročné. „Nemusí to být děsivé nebo tabu. Bude se vám žít lépe, když se nebudete tolik bát,“ vzkázala na závěr.

„Smrt je možná trochu strašidelná, ale můžeme se nad tím i zasmát. Vtipkuji o tom, protože to pomáhá nám všem,“ nechala se slyšet houževnatá dáma, které s účtem na sociální síti pomáhá vnuk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám