Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou letech se konečně vrátili na koncertní pódia. Zpěvák Petr Spálený a jeho manželka Miluška Voborníková (72) koncertovali před vyprodaným hledištěm Divadla Broadway.

Petr Spálený nedávno oslavil 78. narozeniny, a tak byl pro něj návrat na jeviště sám o sobě tím nejkrásnějším dárkem. V minulých letech podstoupil několik závažných operací, proto se na koncertním pódiu dlouho neobjevoval. Obzvlášť když k tomu připočteme covidové pauzy, kdy nemohl vystupovat vůbec nikdo.

Ani ve středu večer nebyl zpěvák úplně fit, trápilo ho zraněné koleno, ale berle mohl u zpívání odložit. „Hned druhý den po koncertě jdeme na kontrolu. Je dobře, že nemusí mít Petr berle. Zbytečně by mu vadily,“ prozradila Spáleného životní partnerka Miluška Voborníková.

Diváci si ve vyprodaném sále poslechli notoricky známé skladby jako Plakalo bejby, Kdybych já byl kovářem nebo Až mě andělé, a to za doprovodu tradičního Apollo bandu.

Prostor dostala i zmíněná hvězda Semaforu Miluška Voborníková. Spálený si koncert užíval a spokojené bylo i obecenstvo, které zpěváka a jeho ženu Milušku nechtělo pustit z pódia. Celý koncert, který byl zakončen potleskem vestoje, se tak i s přídavky protáhl o téměř půl hodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám