Hlavní obsah
Článek

Vídáme ho především na prknech pražského Divadla Broadway v muzikálech Láska nebeská, Kleopatra nebo Ostrov pokladů, věnuje se sólové dráze a se svou manželkou vychovává dvě dcerky.

„I když jsem na této fotce s kytarou, musím hned na úvod říct, že jsem nikdy na kytaru nehrál. Od svých 4 let jsem chodil pravidelně na hodiny klavíru,“ řekl Super.cz zpěvák Josef Vágner (33).

K muzice ho od raného dětství vedli rodiče, především tatínek, hudebník Karel Vágner. V dětství také kromě sborového zpěvu chodil na soukromé hodiny k Lídě Nopové. „Paní Nopové jednou zavolal Karel Svoboda, že hledá dítě do muzikálu Monte Cristo, a tak na její doporučení vlastně začala moje muzikálová kariéra,“ zavzpomínal zpěvák.

„Přiznávám, že jsem na hodinách klavíru často i trpěl, hlavně když jsem musel hrát etudy, které předepisovaly osnovy. Ale každý den jsem doma minimálně hodinu musel hrát,“ popsal Pepa, který se dnes naplno věnuje zpěvu, a to buď na divadelních prknech, nebo v seskupení s Janem Kopečným a Petrem Ryšavým, se kterými chystají další koncert Muzikály Naruby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám